Profiel

pasfoto jeanette kuinJeanette Kuin  werkt al ruim 15 jaar binnen Zorg en Welzijn in diverse rollen. Door de combinatie van haar marketing achtergrond, haar brede ervaring in het werkveld en haar ervaring binnen de gemeenten werpt ze steeds net even een andere blik op de wereld van Zorg en Welzijn. Door de veranderingen in het Sociaal Domein, zoals de decentralisaties, is het belangrijk om met deze brede blik te kijken en te ondernemen.

Ervaring is opgedaan in wonen, welzijn en zorg.  Hierbij heeft zij onderzoek gedaan naar multi probleemgezinnen, onderzoek bij ouderen en als opbouwwerker wijkvernieuwing /teamleider heeft zij de bewoners van wijken in hun kracht gezet.  Op dit moment zij actief bezig  met het onderzoek naar de aansluiting van de formele-  en informele zorg.  Daarnaast is zij  sinds 2010 actief als raadslid van de gemeente Ten Boer betrokken bij de maatschappij. Portefeuilles zijn zorg, welzijn en onderwijs.

Uitstekende communicatieve vaardigheden gecombineerd met goed analytisch vermogen. Verbindende kwaliteiten. Schakelt op alle niveaus. Zeer initiatiefrijk. Brede kennis van zorg en welzijn, met veel projectervaring.

Door haar enthousiasme is ze in staat om mensen mee te nemen in veranderingen.  Daarbij geeft ze de betrokkenen het vertrouwen dat ze het zelf kunnen en het uiteindelijk zelf doen.

Energie

 

Jeanette is de Sociale startmotor